Sopranoja Elbenita Kajtazi, debutim në Opera National de Bordeaux në shtator 2020

Sopranoja e mirënjohur shqiptare me banim në Gjermani, Elbenita Kajtazi, njoftoi publikun për debutimin e saj në Opéra National de Bordeaux, Francë, në rolin e Violetës tek shfaqja operistike “La Traviata”. Sopranoja shqiptare është tas...

Me Shume

Zhvillon punimet e ditës së parë, “Samiti i Grave të Biznesit”

Për herë të parë, gra të Diasporës shqiptare dhe vendase, të suksesshme në fushën e sipërmarrjes dhe biznesit, janë bërë bashkë në një kuvend të gjerë, organizu...

Me Shume

“Samiti i Grave të Biznesit” më 16-18 Janar 2020, Tiranë

Për herë të parë, organizohet “Samiti i Grave të Biznesit” në datat 16, 17 dhe 18 Janar 2020 në Hotel Rogner, Tiranë. Eventi organizohet nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, n&eu...

Me Shume

Takimi i 14-të ndërkombëtar “Kërkimi dhe Roli i Diasporës Shkencore”

Shtyhet data e pranimit të aplikimeve për konferencën “Kërkimi Shkencor në Hapësirën Mbarëshqiptare dhe Roli i Diasporës Shkencore”. Studiuesit shqiptarë të të gjitha disiplin...

Me Shume