Takim online më 27 korrik rreth sfidave të shkaktuara nga COVID-19 dhe adresimin e tyre përmes lidershipit.

Takim online më 27 korrik rreth sfidave të shkaktuara nga COVID-19 dhe adresimin e tyre përmes lidershipit. Takimi do të drejtohet nga Faton Limani, themelues dhe drejtues i “Leadership Advancement Associates” në ...

Me Shume

4,5 dhe 6 gusht: Trajnime virtuale mbi të Drejtat e Njeriut dhe problematikat nderkombëtare në implementimin e tyre

John Jay of Criminal Justice në New York organizon seritë e trajnimeve virtuale mbi të Drejtat e Njeriut dhe problematikat nderkombëtare në implementimin e tyre më 4,5 dhe 6 gusht. Workshopi drejtohet nga juristja shqipt...

Me Shume

E-ROUNDTABLE Youth Engagement in EU Integration-Potential of Digital Mobility

22 July 2020, 11:00 – 12:30 The opening accession negotiations with Albania and North Macedonia in Spring 2020, a positive step in the journey towards integration, came at a time when Europe and the world were struggling in fighting the new...

Me Shume

Sopranoja shqiptare Arlinda Morava, soliste në skenën e Grand Hotel Continental në Bukuresht, më 8 korrik

Sopranoja shqiptare me veprimtari në Rumani, Arlinda Morava, do të përformojë si soliste në skenën e Grand Hotel Continental në Bukuresht, në një mbrëmje të organizuar nga Klubi Rotary International. Ajo herë pas here rikthehet me perform...

Me Shume

Elina Duni koncert në Pezë më 9 korrik

Sopranoja shqiptare me veprimtari në Rumani, Arlinda Morava, do të përformojë si soliste në skenën e Grand Hotel Continental në Bukuresht, në një mbrëmje të organizuar nga Klubi Rotary International. Ajo herë pas here rikthehet me perform...

Me Shume

Entela Kasi fituese e Çmimit "Eccellenza Donna International”.

Një nga 5 fitueset e Çmimit "Eccellenza Donna International” për vitin 2020 është shpallur shkrimtarja shqiptare, presidente e Qendrës Pen për Shqipërinë, Entela Kasi. Ky çmim i është dhënë nga Komuna e Aulla-s, në Toskanë, 5 grave ...

Me Shume

Sopranoja Elbenita Kajtazi, debutim në Opera National de Bordeaux në shtator 2020

Sopranoja e mirënjohur shqiptare me banim në Gjermani, Elbenita Kajtazi, njoftoi publikun për debutimin e saj në Opéra National de Bordeaux, Francë, në rolin e Violetës tek shfaqja operistike “La Traviata”. Sopranoja shqiptare është tas...

Me Shume

Zhvillon punimet e ditës së parë, “Samiti i Grave të Biznesit”

Për herë të parë, gra të Diasporës shqiptare dhe vendase, të suksesshme në fushën e sipërmarrjes dhe biznesit, janë bërë bashkë në një kuvend të gjerë, organizu...

Me Shume

“Samiti i Grave të Biznesit” më 16-18 Janar 2020, Tiranë

Për herë të parë, organizohet “Samiti i Grave të Biznesit” në datat 16, 17 dhe 18 Janar 2020 në Hotel Rogner, Tiranë. Eventi organizohet nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, n&eu...

Me Shume

Takimi i 14-të ndërkombëtar “Kërkimi dhe Roli i Diasporës Shkencore”

Shtyhet data e pranimit të aplikimeve për konferencën “Kërkimi Shkencor në Hapësirën Mbarëshqiptare dhe Roli i Diasporës Shkencore”. Studiuesit shqiptarë të të gjitha disiplin...

Me Shume