SHBA / Një takim për profesionistët shqiptaro-amerikanë më 18 gusht

Shoqata shqiptaro-amerikane e profesionistëve në arkitekturë, ndërtim dhe inxhinieri organizon takimin e parë të vitit, i cili do të zhvillohet në datën 18 gusht 2021. Shoqata ka për qëllim q&...

Me Shume

Samiti i Grave të Biznesit

Samiti i Grave të Biznesit   Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën, organizojnë “Sa...

Me Shume

Digi Diaspora 2 - Meetup #2 -datë 02/06/2021 ora 13:30-19:00

Digi Diaspora 2 - Meetup #2 është aktiviteti i radhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga Programi i Migracionit dhe Diasporës - një pro...

Me Shume

Digi Diaspora – Event

Digi Diaspora – Event Digi Diaspora 2 – Meetup #1, është aktiviteti i radhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga Programi i Migraci...

Me Shume

Bashkëbisedim me Anëtarët e Rinj të Rrjetit

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, në kushtet e kufizuara të krijuara nga COVID-19, synon të krijojë një urë komunikimi me anëtarët e rinj të “Rrjetit të Profesionistëve t...

Me Shume

Fokus grupi i paguar

Fokus grupet e paguara janë një formë e kërkimit  cilësor ku pjesmarrësit ndërveprojnë me njëri-tjetrin nën udhëheqjen e një moderatori rreth një teme të caktuar. Nga persp...

Me Shume

“Machine Learning for Visual Computing” by Prof. Dr. Bernd Freisleben, University of Marburg, Germany

Duam t’ju ftojme për një sesion shumë të veçantë të TechTalks, ku kemi ftuar si speaker profesorin e nderuar gjerman Prof. Dr. Bernd Freisleben, i cili në prezantimin e tij do trajtojë temën &...

Me Shume

“Diaspora Business Talks”

“Diaspora Business Talks” Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon forumin me temë “Biznesi përtej kufijve dhe rrjetëzimi i biznesit të diasporës shqiptare”. Të ftuar z. A...

Me Shume

CONNECT ALBANIA, NJË MEKANIZËM I RI PËR TË INVESTUAR NË SHQIPËRI

Në kuadër të Programit "Angazhimi i Diasporës Shqiptare në zhvillimin social dhe ekonomik të Shqipërisë", më 5 Shkurt 2021, nga ora 10:00 - 12:30, IOM Albania vijon me prezantimin e Connect Alban...

Me Shume

BIZNESI NUK NJEH KUFIJ

Watchthe event by registering at the following link https: //zoom.us/webinar/register/WN_ddWsZSNWTky7K5c_sFjsKA   The event - day, which focuses on the business and the current reality of the members of Ε.Ε.Α. f...

Me Shume