Bashkëbisedim me Anëtarët e Rinj të Rrjetit

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, në kushtet e kufizuara të krijuara nga COVID-19, synon të krijojë një urë komunikimi me anëtarët e rinj të “Rrjetit të Profesionistëve t...

Me Shume

Fokus grupi i paguar

Fokus grupet e paguara janë një formë e kërkimit  cilësor ku pjesmarrësit ndërveprojnë me njëri-tjetrin nën udhëheqjen e një moderatori rreth një teme të caktuar. Nga persp...

Me Shume

“Machine Learning for Visual Computing” by Prof. Dr. Bernd Freisleben, University of Marburg, Germany

Duam t’ju ftojme për një sesion shumë të veçantë të TechTalks, ku kemi ftuar si speaker profesorin e nderuar gjerman Prof. Dr. Bernd Freisleben, i cili në prezantimin e tij do trajtojë temën &...

Me Shume

“Diaspora Business Talks”

“Diaspora Business Talks” Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizon forumin me temë “Biznesi përtej kufijve dhe rrjetëzimi i biznesit të diasporës shqiptare”. Të ftuar z. A...

Me Shume

CONNECT ALBANIA, NJË MEKANIZËM I RI PËR TË INVESTUAR NË SHQIPËRI

Në kuadër të Programit "Angazhimi i Diasporës Shqiptare në zhvillimin social dhe ekonomik të Shqipërisë", më 5 Shkurt 2021, nga ora 10:00 - 12:30, IOM Albania vijon me prezantimin e Connect Alban...

Me Shume

BIZNESI NUK NJEH KUFIJ

Watchthe event by registering at the following link https: //zoom.us/webinar/register/WN_ddWsZSNWTky7K5c_sFjsKA   The event - day, which focuses on the business and the current reality of the members of Ε.Ε.Α. f...

Me Shume

Worldwide Hotel Technology Conference në Tiranë

WHTC20 është e para konferencë që do të mbledhë çdo vit njerëzit me ndikim në industrinë e hotelerisë, me qëllimin për t’i angazhuar ata në një platformë të ...

Me Shume

Shpallen Fituesit e çmimit "Sipërmarrësi dhe Startup-i i vitit 2020"

Business Magazine Albania për të parin vit ndërmori nismën për të shpallur “Sipërmarrësin dhe Startup-in e vitit 2020”. Një proçes i cili nisi në fillim të muajit dhjetor 2020 ...

Me Shume

11-13 Dec 2020: Albania Guitar Festival

We are pleased to announce that Albania Guitar Festival will organize the International Guitar Competition on 11 and 13 December 2020. Due to pandemic restrictions the competition will take place in virtual form, online. All young guitarists from all...

Me Shume

29 Oct - 4.30 PM: Europe’s quest for climate neutrality: Online Study Session

Topic: Europe’s quest for climate neutrality and the Western Balkans road to the resource curse. Friedrich Ebert Stiftung Regional Dialogue Southeast Europe is launching a brand new program aimed towards engaging different actors in socio-ec...

Me Shume