Art Contest - U.S. Embassy Youth Council Albania

  • 19 April, 2021

🇦🇱 A e dorëzuat punën tuaj artistike për konkursin tonë të artit? Nëse jo, ju jeni ende në kohë, pasi afati i fundit për këtë garë shtyhet për në 30 Prill. Nëse jeni student 15-22 vjeç, ne ju inkurajojmë të merrni pjesë. Le të festojmë të gjithë së bashku 30 vjetorin e rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë.

Tri punimet më të mira do të marrin një çmim. 🥰

🇺🇸 Did you submit your art work for our Art Contest? If not, you're still able to. The deadline for this contest is postponed to April 30th. If you are a student between 15 - 22 years old, we encourage you to participate. Let's all celebrate together the 30th anniversary of re-establishment of diplomatic realtions between United States and Albania. The best three works will receive a prize. 🥰