30.10.2020 - Konferencë virtuale e Universitetit të Kolorados mbi çështjet e medias bashkëkohore

  • 25 September, 2020

30.10.2020 event në Zoom: 

 

 

Akademikja shqiptare në Universitetin e Houston, Lindita Camaj, do të jetë folëse në konferencën virtuale të Universitetit të Kolorados mbi çështjet e medias bashkëkohore. Aktualisht, ajo mbanë pozicionin e “Director of Graduate Studies” pranë Fakultetit të Shkencave të Komunikimit dhe është njëkohësisht lektore në të njëjtin Faktultet. Camaj është doktoruar nga Indiana University dhe zhvillon hulumtime në fushën e lirisë së shtypit.
https://twitter.com/camaj_camaj/status/1307156461936664576?s=21