29 Sep - Business Tuesday: Investing is Startups (online)

  • 28 September, 2020

Akademikja shqiptare në Mynih, Gresa Latifi, do të jetë folëse në eventin e radhës të “ICKosovo” rreth investimit në startup-e. Ajo është studiuese në Universitetin Teknik të Mynihut dhe mentore biznesi me përvojë ndërkombëtare në fushën e ekonomisë dhe menaxhimit. Diplomuar në menaxhim dhe inxhinieri nga Politecnico di Milano, Itali, rrugëtimi i saj akademik vijoi në Shkollën e Ekonomisë të Universitetit të Utrecht-it. Njëkohësisht, Gresa është bashkëthemeluese e UK School në Kosovë.

Date And Time

Tue, September 29, 2020
6:00 PM – 7:30 PM CEST

#diasporashqiptare #unëjamshqiptare #diasporapërzhvillim

https://twitter.com/ickosovo/status/1310496379316428800?s=21