Anëtarët më të rinj

Hartëzimi i rrjetit

Lajme

Platforma "Dua Partner Invest"

Ju ftojmë të regjistroheni në platformë

𝗚𝗥𝗢𝗪𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿 𝗮𝗰𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 - Të zhvilloni Modele Biznesi Fitim-Prurëse

𝗔𝗳𝗮𝘁𝗶 𝗶 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗸𝗶𝗺𝗲𝘃𝗲 𝗲𝘀𝗵𝘁𝗲 𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗺𝗲 𝟮𝟴 𝗠𝗔𝗥𝗦! ⠀ Nxi...

NJOFTIM POCESI I KONSULTIMIT PER STRATEGJINE E KOMUNIKIMIT 2021-2024 TE MINISTRIT TE SHTETIT TE DIASPORES

Të nderuar anëtarë të Rrjetit të Profesionistëve të Diasporës,

THIRRJE PËR VULLNETARË

Të interesuarit të dërgojnë një Jetëshkrim dhe Letër Motivimi në adresën e mëposhtme: info@issh.al Afati i dërgimit të aplikimit deri m...

Shiko më shumë

Thirrje të hapura

Call for Applications for a Fully-Funded Scholarship for Master's Degree Program

Call for Applications for a Fully-Funded Scholarship for Master's Degree Program

2020-2021: Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study

Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study (YES) Program for high school students from Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Kosovo and North Macedonia...

Fondacioni Biberaj Inc. ndan 40 bursa akademike për studentë shqiptarë.

Fondacioni Biberaj Inc. ndan 40 bursa akademike për studentë shqiptarë.

Shiko më shumë

Zgjidh profesionistët në diasporë

Gjej kategoritë

Profesionistët e Diasporës gjenden këtu.

Zgjidh vendin

Gjej copëza shqiptare në botë.

Zbulo të dhënat

Të dhënat në dorën tuaj.